Engels

Vroeg Engels op de Notenkraker

Beste ouders, 

Mijn naam is Merel Alberto, en samen met mijn collega Samira Hoeboer zal ik vanaf september de lessen Engels verzorgen op de Notenkraker. Ik ben de moeder van Morris (gr. 6/7) en Lilia (groep 5), en ben in gesprek gegaan met directeur Barbara Mindé over de inzet van vakdocenten om de werkdruk op school te verlagen. Zodoende is de samenwerking tussen de Notenkraker en mijn bedrijf 100 uur Engels ontstaan.

De leerlingen krijgen vanaf volgend schooljaar voortaan iedere week Engelse les van een vakdocent die gespecialiseerd is in Speels Vroeg Engels. De leerkrachten hebben tijdens deze les tijd om andere taken uit te voeren. De school gaat dus op 2 gebieden een kwaliteitsslag maken: méér Engels én meer tijd voor de leerkrachten voor andere vakken en taken.

Daarnaast gaan de kinderen op een heel andere manier Engels leren dan ze gewend zijn uit voorgaand jaren. We gaan de huidige lesmethode loslaten en veel meer dóen in het Engels: spellen, actieve werkvormen, blended learning dmv digitale spellen en oefeningen, creatieve opdrachten, Engelstalige workshops en projecten. Ook gaan alle kinderen in het Engels leren rekenen en programmeren (!).

We krijgen ook een eigen leslokaal voor Engels! We gaan dit uiteraard heel gezellig inrichten, komt u volgend schooljaar even kijken?

Groet,

Merel Alberto